Syogra Gerincmasszázs korrekt megoldás a gerincbántalmairaBemutatás,információ
Miért fáj a gerinc?
Miért a Syogra Módszert válassza?
Miért a Syogra Jade Masszirozó-t választottam
Mire figyeljen, ha masszázságyat akar vásárolni
Wellness fogalma
WHO: egészség
Information in Deutsche Sprache
Wann Benutzen Sie
Forgalmazott termékek leírása, ára
Szolgáltatási árlista
Gerincmasszázs tapasztalatok
ORGON-terápia Kecskeméten!
Szakvélemény az ORGON készülékről
Kecskeméti Orgon tapasztalatok
ORGON: tapasztalatok orvosoktól
Diapozitiv
Diapozitiv tapasztalatok Kecskeméten
Mikor kell Diapozitiv oldás
Syogra Mobil ágy kipróbálható és megrendelhető a s
ORGON: betegek véleménye
ORGON :tapasztalatok Intenzív osztályon fekvő bete
Fórum
GalériaSYOGRA  Gerincmasszázs  és ORGON  STÚDIÓ
Kecskemét, Szabadság tér 3/a, (Luther udvar-Fanto köz) Telefon: 20/426-11-27

 "A jó hatalma csak etikával együtt érvényesül!"
Legyen a vevőm, én átadom Önnek a tudásom!


A megrendelhető termékeket Ön nagykereskedelmi áron vásárolhatja meg nálam,  azokra nem rakódik haszon, a stúdió jutalékát a nagykereskedőtől kapja. Ha nálam fedezte fel a terméket, rendelje meg azt nálam! A nálam  rendelt termékeket szállítási költség nélkül  juttatom el Önhöz 60 km-es körzeten belül.

SYOGRA  JADE MASSZÍROZÓ


A professzionális „SYOGRA JADE MASSZÍROZÓ” néven szabadal-maztatott gerincmasszázságyról bővebben  a "Syogra Jade Masszírozó bemutatás"  című lapon olvashat.Az ágyat otthoni használatra és szolgáltatás nyújtására ajánljuk egyaránt. Megrendelheti stúdióban. Minden városban egy stúdió üzemeltetése ajánlatos gazdaságossági okok miatt.     
Ára: bruttó 635.000,- ft
                   500.000,- + 135.000,- áfa = 635.000,- ft

 

maszirkamaszirka

 


maszirka
 
Minden megrendelés előtt egyeztetni szoktam az egyedi forgalmazóval, az esetleges akciók miatt, amit minden vevőm természetesen megkap! Több helyre leírtam, hogy a Stúdió nem tesz hasznot a termékekre, én az egyedi forgalmazást végző magyarországi Syogra képviselőtől kapom a jutalékom az eladások után. Tehát Ön ugyanannyiért kapja a terméket, mintha egy nagykereskedőtől vásárolna. 

 
A legújabb professzionális ágy, dönthető háttámla, Mp3 lejátszó, 3 görgősor közül az egyik germániumkőből készült.
Ára: bruttó 725.000,- ft
 
 
 
 
 

maszirkamaszirka
Hordozható Syogra Jade Gerincmasszázságy

Ezt a hordozható masszázságyat, ami mindössze 22 kg, bárhová magával viheti ha utazik, vagy amikor nemcsak Ön, hanem családja is használja.

Sík felületre, ágyra, padlóra fektethető. Vásárolható hozzá külön tartóállvány, mely használaton kívül a falhoz állítható, kb 35 x 70 cm-es helyet foglal el

A mobil-ágyhoz is van hatköves kézikezelő, melyet  intenzív  infrasugár kibocsátó hatása miatt tudunk nagy haszonnal alkalmazni.
 
A lábrészen 60 db Jadeit-lapocska biztosítja az infra jó hatását.

Külön állítható a görgők  és a lábnál lévő kövek  hőmérséklete.

Három program állítható be. Kettő amikor bizonyos időközönként megáll a görgő, a harmadik pedig a folyamatos gerincmasszázst végző program. 


Különösen kellemesen masszírozza a nyak területét, különleges kiképzésének köszönhetően.

 Ajánlom azoknak, akik egy kiváló termékhez szeretnének  hozzájutni rendkívüli alacsony áron!
 
Különösen ajánlom kamion sofőröknek, akiknek a hosszú utakon sokszor vannak hát  és derékfájdalmaik.  Útközben  ennek  a gerincmasszázságynak a  használatával meg tudnak szabadulni fájdalmaiktól,  a rázkódás, a sok ülés okozta egyéb negatív hatásoktól, mely testüket éri folyamatosan. 
 Ára: bruttó 275.000,- ft   tartóállvány kb. brutto  50.000,- forintba kerül.
Szállítási idő: kb. 10 nap.

maszirka
                              

 maszirka
Igy néznek ki a görgői

 
SYOGRA JADE-ZSÍRÉGETŐ MASSZÁZSÖV                                                                                                                                    
A zsírégető masszázsövet a kritikus területeken lerakódott zsírpárnák  fellazítására, s azokban lévő méreganyagok gyors kiürítésére, a kívánt testméretek elérése érdekében hozták létre. Kellemesen, de intenzíven masszírozza azt a területet, ahova felhelyeztük az övet.
 
Természetesen használata mellett is szükséges diétát tartan mozogni ha testsúly beállításhoz akarjuk használni a masszázsövet. 
 
A has masszázsával javítjuk a belek működését, de az összes hasi szerv működését is serkenti az öv használata.   
 
A stúdióban kipróbálható, mergrendelhető.
  Ára: bruttó 44.450,- ft

          maszirka 


 

SYOGRA MASSZÁZSFOTEL

Ezt a masszázsfotelt lakószobájában elhelyezve úgy tudja használni, mint egy kényelmes fotelt, akár olvasó fotelként is.

Borítása  extra kidolgozású műbőr, ami  olyan hatású, mintha  eredeti bőr lenne.A beépített MP3-as stereo fejhallgatóval masszázs közben kedvenc zenéjét hallgathatja.

A görgőkocsi a kialakítás következtében jól látható, s mozgása nyomokövethető.  A lábmasszázst végző gyurófej kialakítása serkenti a láb vérkeringését, mialatt  nyirokmasszázst végez, különböző választható erősségben, megfelelő levegőnyomással.  Ezzel segítve a méregtelenítési funkciók jó működését.

A hátmasszázs a merev  hátizmoknak megfelelően három beállítható programmal végezhető egyetlen gombnyomással,
mely az LCD kijelzőn nyomonkövethető.

A masszázsfotel kényeztetésre, relaxálásra, a csomós, merev izmok fellazítására szolgál!

Amennyiben Önnek már kialakult gerincproblémái vannak, pl. gerincsérv, gerincferdülés, vagy az egészségével is vannak gondjai akkor feltétlenül a gerincmasszázságyat válassza. A csigolyákat és izületeket helyretevő, a csigolyák közti réseket megnyitó kiropraktika eredményesen csakis fekvő helyzetben alkalmazható jó eredménnyel! 
 Ára:  bruttó 508.000,- ft lejátszóval és a

maszirka
SYOGRA JADE INFRÁS KÉZI MASSZÍROZÓ
 
A készüléket házi használatra fejlesztették ki! A SYOGRA Jade Infrás kézi masszírozó a beépített négy jade félgömb által, a
megfelelő masszírozó hatást biztosítja,  valamint az infravörös  melegét optimálisan képes átadni minden egyes testtájéknak.  Hagyja magát kényeztetni.

 Háromféle használati mód választható:    
- infravörös melegítő kezelés
- vibrációs masszázs       
- infravörös melegítő móddal kombinált vibrációs 
  masszázs 

XIU JADEIT-KŐ: A  Syogra ágyakba beépített gyógyhatásu XIU Jadeit-kővek infravörös-sugarat bocsátanak ki felmelegítéskor.  Az infrasugár természetes átadására kiválóan alkalmas.

A Syogra cég csak jó minőségű Jadeit (XIU)féldrágakőveket használ  az Ön mielőbbi, legjobb egészségének elérése  érdekében, minden egyes termékében.

 INFRAVÖRÖS HŐKEZELÉS: Manapság nagyon sokan szenvednek  az izmaik elmerevedésétől. A sok állástól vagy járástól fájnak lábaik, válluk a számítógépezéstől, stb.
 
 Az izzók által felmelegített XIU Jadeit félgömbök  által kibocsátott  infravörös  sugár lazító, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatással rendelkezik ..Az infravörös hő  jótékony  hatását az orvostudomány is elismeri. Testi bántalmakat gyógyít - irják.
A készülék az infravörös funkció aktiválása után 30 másodpercen belül 40-50 celsius fokra melegszik fel. 

 Az infra használatával meggyorsíthatjuk az influenza javulását. Ilyenkor az arc,- orrmellék,- és homloküregen kívül, tanácsos a fül melegítése is. Bizonyára Ön is megtapasztalta, hogy ilyenkor nemcsak a torka fáj, hanem az egész feje. A hő segít elpusztítani a baktériumokat is, így kiváló hatást tudunk elérni vele. Talán még emlékeznek az un. Solux kezelésekre, melyeket főleg arc,- és homloküreg gyulladás esetén alkalmazott az egészségügy, eredményesen!

Kimélni fogjuk a kezelésekkel szervezetünket az antibiotikumok mérgező hatásától, és természetesen a pénztárcánkat is, persze csak ha kéznél van a készülék és azonnal tudjuk használni a legkisebb tünetek megjelenésekor.

 VIBRÁCIÓS MASSZÁZS: vibrációs masszázs által a kezelt testtájék izomzatára regeneratív, lazító masszázst lehet kifejteni, ami hatékony védelmet nyújthat az izomláz ellen. Meg lehet szüntetni az izomzat kifáradási jelenségeit. Főleg a comb, fenék, vádli, válak masszázsa ajánlatos, nemcsak a sportolók részére. Az izomzat erősítése és lazítása mellett a kiegészítésként hozzá programozható infravörös hő jobb vérkeringést eredményez. 

A gerincoszlop melletti izmok masszírozása ezzel a készülékkel nem  ajánlatos, mert a vibráció kimozgathatja a csigolyákat, izületeket!Ha fáj a gerince használja inkább a gerincmasszázságyat! 

 A Syogra Jade Kézi masszírozó készüléket a stúdiómban  térítésmentesen ki is próbálhatja!
 Ára : bruttó 38.100,- ft

maszirka
 MASSZÍROZÓ SZEMÜVEG                            

  Ez a  készülék egy szemüveg formájú masszírozó, mely kellemesen masszírozza meg a szemkörnyéki izmokat. A masszázs közben 4-féle zenei effektus állítható be tetszés szerint.  Férfi és
női kivitelben rendelhető. 
Ára: bruttó 25.400,- ftTALPMASSZÍROZÓ KÉSZÜLÉK A talpmasszírozó gépekkel volt egy kis fenntartásom, mivel reflexmasszázst tanultam, s fontos a reflexpontok megtalálása, mégpedig pontosan.

Ezt a készüléket általános állapot javítására, frissítő masszázs alkalmazására alakították ki elsősorban.  Ennek a funkciójának teljesen megfelel és a kézi talpmasszázs azon eseteiben, amikor csak a talpon lévő pontok elérése a lényeges.
 
Biztonságos, kényelmes a használata. Javítja a keringést, jó közérzetet teremt. Rendszeres használata segíti a testsúly beállítását.
Itt is érvényes, hogy a talpmasszázs után minimálisan 1 liter folyadék fogyasztása szükséges, hogy a feloldott méreganyagok ki tudjanak ürülni. 

Akár napi rendszeres használata is ajánlott, főleg ha problémáink vannak. 10-20-30 perces masszázs állítható be rajta. Vibrációs elven működik, intenzitása állítható.  Infravörös sugarat bocsát ki a talp teljes területére, melynek hőértéke szintén állítható.
 
Idős embereknek az általános állapotuk javítása céljából feltétlenül ajánlom. Keringésük, vízháztartásuk, anyagcseréjük javulni fog, ami már náluk fél gyógyulást is jelenthet.
 
Ha már nem tud mit venni ajándékba idős szüleinek, rendelje meg ezt a készüléket, hálásak lesznek érte !
 
Az ára is elérhető a családok számára.
 Ára: bruttó 44.500- ft 
                                                         maszirka
 
 

A masszázságyakat térítésmentesen házhozszállítom 60 km-es körzetben,
a többi termék utánvétellel postai úton vagy a stúdióban vehető át.


Egyéb MLM-ben forgalmazott termékeink:
A DXN Malájziai cég Ganoderma kávéja.
 
          www.dxnkavejolet.sokoldal.hu
   
                                                                 

 
FLP 100 %-os Aloe Vera termékei,
SZONYA természetes koztmetikumok

Csatlakozhatsz a forgalmazói klubhoz. Ha valahol klubtag vagy, de nem tudsz termékhez jutni keress meg, hogy segíthessek.
A SZONYA Mélytísztító maszk 2.000,- ft-ért kipróbálható. (Csak megjegyzem egy ilyen kozmetikai kezelés ára kb. 6.000,- ft!)
 
                        Kép
 
 
DIAPOZITÍV OLDÁS
Ahhoz, hogy életünket lelki, anyagi gondok nélkül tudjuk élni fontos, hogy a magzatkorunkból hozott stresszektől megszabaduljunk. Aki nem volt még ilyen megszabadító "Diapozitív oldáson" annak feltétlenül ajánlom.  Ha megkeresel kérlek ne mesélj előre, hogy tiszta képet lássunk mindketten.
www.diapozitivoldas.sokoldal.hu
5.500,- Ft/alk. 
 HASZNÁLJA TERMÉKEINKET EGÉSZSÉGÉRE!

Érdeklődjön: telefonon 20/426-11-27 
E-mailen: szekani@hotmail.comA fotók a Syogra Consuling GmbH és a Syogra Kecskeméti Gerincmasszázs Stúdió tulajdonát képezik. Ne használja azokat írásos engedélyem nélkül, ha szeretné elkerülni a jogi következményeket! Köszönettel: Szekeres Anikó a Stúdió vezetője.


www.maszirka.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!